In Nieuws

Zelf aan het roer. Na acht jaren verlaat ik de gemeente Weststellingwerf als teamleider communicatie. Het waren mooie jaren maar de roep van Boomsma Communicatie is sterker. Tevreden kijk ik terug op mijn afscheid.

Burgemeester Gerard van Klaveren van Weststellingwerf prees 8 april bij Van der Valk Wolvega – fraai en centraal gelegen met de perfecte gastheer Henk Matser – vooral mijn rust in tijden van crises. Hij roemde mijn communicatieve activiteiten rond de moord op Ida Klijnstra (juni 2008) in De Blesse, de zaak van het opgegraven lijk in Wolvega  (oktober 2011) en het mestsilodrama in Makkinga (juni 2013).

Zelf was ik blij met het ‘opkomstpercentage’ van 80% … Boom Regionale Uitgevers was goed vertegenwoordigd, met misschien wel de beste journalist van een kleine krant, Niek van der Oord van de Stellingwerf. Hij gaf me een fraai boek. Ook de OWO (Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland)-collega’s gaven acte de présence, Tjeerd Breuker van Opsterland en Denise Hamstra, tegenwoordig eigenaar van ComQi.

Oud-wethouder Wim Plekkenpol, die mij jarenlang de Voetbal International gaf, was er ook. Met natuurlijk de nieuwste VI. Met de twee afdelingshoofden, Annette Mencke en Sybrig Sytsma, is het per definitie gezellig. Met Frank Zeinstra, sectordirecteur Food & Agri Nederland van Flynth, heb ik heerlijk nagepraat over de jaren en de energie die we hebben gestoken in de Stichting Promotie Weststellingwerf. Raadsleden Stoker en Westenberg zal ik zeker missen, wat steken deze twee een energie in het tijdrovende raadswerk. Good old Lenus van der Broek bedank ik voor de foto’s!

Er waren te veel oud-collega’s en externen om iedereen te noemen. Met allen heb ik de afgelopen jaren prettig samengewerkt. Het gaat een ieder goed!

Recente berichten

Type uw zoekwoord en druk op enter